Nieuw Durable Soqs tweed

Durable heeft met Soqs een sterk en zacht sokkengaren in de collectie. Naast de uitbreiding in de uni-kleuren, komen er onder de naam Soqs tweed 12 prachtige tweedkleuren bij.

Soqs tweed is een menging van superwash wol, polyamide en een klein aandeel viscose. Het garen heeft een tweedeffect wat prachtig is voor bijvoorbeeld stoere knuffels, fair isle projecten of speelse sokken. Het garen is perfect te combineren met de kleuren van Soqs voor nog meer combinatiemogelijkheden.

Een bol van 50 gram bevat 210 meter en het advies voor de naalddikte is 2,5 – 3 mm. Twee bollen zijn voldoende voor een paar sokken, waarbij het leuk is om verschillende kleuren te combineren.

Op de website van Durable zijn gratis patronen beschikbaar ter ondersteuning van de verkoop van dit garen. Uiteraard zijn de patronen van Durable Soqs ook te gebruiken voor het nieuwe Durable Soqs tweed.

Bestel Durable Soqs Tweed via onze webshop of kom langs in de winkel

Door het oog van de naald
Inspiratieblog; Kuiken Hannah

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Productcategorieën
Close Winkelwagen
Close Verlanglijst
Close
Categorieën

Maandelijks proberen we een nieuwsbrief te sturen met de laatste aanbiedingen, Nieuwste garen en stoffen, nieuwste blog berichten en andere leuke dingen.

Meld je snel aan via onderstaand formulier

Kerstartikelen met Op = Op aanbiedingen

De kerst komt er weer aan, bekijk onze pagina met Kerst artikelen met leuk Wol en Stof.

Ook hebben we een aantal OP=OP Sokkenwol garen van Regia in leuke kerstkleuren!!1