‘t Langbroekertje, al meer dan 20 jaar uw adres voor fournituren, mode stoffen en wol

Over ons

Als u op zoek bent naar een wolwinkel in de regio Utrecht, dan is ‘t Langbroekertje een geweldige keuze. onze gezellige winkel, gelegen in het hart van de stad, biedt een uitgebreid assortiment aan wol, garens, fournituren en benodigdheden voor breien en haken.

Mijn naam is Martha Bleijenberg, ik ben de eigenaresse van ‘t Langbroekertje. De winkel staat in Langbroek, aan de Doornseweg 26a en bestaat sinds 1990. Het is een knusse winkel, waar wij in een beperkte ruimte een meest compleet assortiment neerzetten op gebied van modestoffen, wol en fournituren voor jou.

Wij hebben veel vaste klanten in de Heuvelrug, Kromme Rijn en omstreken, die allemaal graag terugkomen vanwege de persoonlijke aandacht en ons eerlijke advies. Maar ook mensen die en dagje weg zijn in Wijk bij Duurstede of op een camping op de heuvelrug verblijven komen graag langs bij ons.

De kracht van onze winkel is dat wij zo veel mogelijk in de wensen van onze klanten willen voorzien. Daarnaast hebben we ieder seizoen een nieuwe collectie.

‘t Langbroekertje is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid in de buurt. Het is een must-visit voor iedereen die van handwerken houdt en op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige wol en garens

U kunt voor uw complete werkstuk bij ons terecht. Van stoffen tot garen, van knopen tot ritsen en van breiwol tot haaknaalden.

Na het succes van de winkel, vond ik het tijd om ons ook op het internet te gaan begeven. Op die manier kunt u vanuit thuis ons uitgebreide assortiment bekijken en bestellen.

Helaas is het niet mogelijk om het volledige assortiment online te zetten. Vooral kleine fournituren, zoals knopen en andere kleine producten zijn niet op internet te plaatsen. Voor deze artikelen mag u altijd telefonisch contact met ons opnemen. Wij bespreken graag vrijblijvend uw wensen en zullen een eventuele bestelling direct voor u afhandelen.

Openingstijden

Maandag; Gesloten
Dinsdag; van 09;00 tot 17;00
Woensdag; van 09;00 tot 17;00
Donderdag; van 09;00 tot 17;00
Vrijdag; van 09;00 tot 17;00
Zaterdag; van 09;00 tot 16;00
Zondag; Gesloten

Uiteraard kunt u buiten de openingstijden van de winkel wel online bestellen.

Wij zijn telefonisch bereikbaar tijdens de openingstijden van de winkel via telefoonnummer 0343 – 563058. U kunt ons ook bereiken via e-mail op info@langbroekertje.nl. Wij streven er naar om uw e-mail binnen 48 uur te beantwoorden.

Mijn collega’s en ik denken graag met u mee! Heeft u vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder!

Openingstijden winkel

Dinsdag t/m vrijdag 9:00 – 17:00
Zaterdag 9:00 – 16:00
Geen koopavond

Winkelwagen
Verlanglijst
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categorieën

Maandelijks proberen we een nieuwsbrief te sturen met de laatste aanbiedingen, Nieuwste garen en stoffen, nieuwste blog berichten en andere leuke dingen.

Meld je snel aan via onderstaand formulier