Door het oog van de naald

Leuk nieuws vanuit Langbroek, we kunnen met trots melden dat vanaf komende vrijdag het boek door het oog van de naald in de winkel verkrijgbaar is.

Een uit de hand gelopen hobby
Ik ben begin jaren 90 met de winkel begonnen als een hobby, wat al snel uit de hand is gelopen. Het was altijd al mijn droom om een eigen boek te schrijven over handwerken en leuke dingen maken. Nu na al die jaren is het er eindelijk en we zijn al druk bezig met de opvolgers binnen deze reeks. We hopen dat het een lange reeks van leuke boeken wordt voor jong en oud.

Oma Wol
Vanaf het moment dat er klein kinderen zijn gekomen noemen ze mij Oma Wol. Het is altijd een feestje als de kinderen langskomen en het leuke is dat je heel veel leuke dingen kunt doen met Wol. Zo kwamen de kleinkinderen eens met Loombandjes langs en heb ik ze daarna laten zien dat je ook met Wol kunt Loomen :).

Maar ook overgebleven Wol kun je heel veel leuke dingen mee doen. Denk aan het maken van een groot spinnenweb of een bolletje wol door de kamer gooien als een soort laserstralen. De kleinkinderen kunnen er uren mee zoet zijn. Ze noemen dit altijd knutselwol, eigenlijk de oude voorraad.

In het boek zijn allemaal leuke ideeën opgenomen die je met de kleinkinderen kunt doen. Daarom dat we ervoor hebben gekozen om het boek onder het pseudoniem uit te brengen.

Feestelijke release
Voor komende vrijdag hebben we een feestelijke release in de winkel gepland staan. Om 11;00 uur zal de burgemeester het eerste exemplaar officieel overhandigen. Daarnaast zullen we de eerste 25 boeken gratis weggeven en alleen vrijdag voor de rest 50% geven. Ook zullen er wat hapjes en drankjes zijn voor de bezoekers en zal de band Wool & TheGang optreden vanaf het dak van de etalage. We denken dan ook dat het een hele toffe dag gaat worden!

Nieuw Durable Soqs tweed
Close
Productcategorieën
Close Winkelwagen
Close Verlanglijst
Close
Categorieën

Maandelijks proberen we een nieuwsbrief te sturen met de laatste aanbiedingen, Nieuwste garen en stoffen, nieuwste blog berichten en andere leuke dingen.

Meld je snel aan via onderstaand formulier

Kerstartikelen met Op = Op aanbiedingen

De kerst komt er weer aan, bekijk onze pagina met Kerst artikelen met leuk Wol en Stof.

Ook hebben we een aantal OP=OP Sokkenwol garen van Regia in leuke kerstkleuren!!1