teddy-kindersloffen

Warme Teddy Kindersloffen

‘Lekkere warme voetjes, daar zorgen deze stoere booties wel voor! Perfect voor de herfst en de winter. Door het gebruik van leren zooltjes, zijn deze sloffen lekker stevig.’

Gemaakt met Durable Coral, Durable Teddy garen en afgewerkt met een stoer leren label

Durable Coral

Als doorgewinterde Hobbyist bent u waarschijnlijk wel bekend met Coral van Durable. Dit bekende haakkatoen van Durable is al meer dan 30 jaar! verkrijgbaar. Het is een heerlijk haakgaren voor de meest uiteenlopende haakprojecten. En ondanks dat het meer dan 30 jaar al verkrijgbaar is heeft het garen niet stil gestaan, getuige ook het aantal variaties dat verkrijgbaar is voor Durable Coral.

Durable Teddy

Durable Teddy is een superzacht en knuffelbaar garen. Ideaal voor zachte knuffels, knuffelbare vesten, sjaals, truien of dekens. Teddy is van 100% polyamide van hoge kwaliteit wat het heerlijk zacht en volumineus maakt. Het garen is daarbij bovendien vormvast en goed te onderhouden.

Een bol is 50 gram, waarbij 2 bollen voldoende is voor een zachte muts of sjaal. Teddy is een volumineus garen waarmee in kort tijdsbestek prachtige project te maken zijn.
Durable Teddy is per direct te bestellen en verkrijgbaar in 28 trendy kleuren die bekend zijn uit het Durable kleurenpalet.

Leren Labels

Geef uw creatie een extra twist met één van de leren labels van Durable.

Norwool (Plus) Basic Socks
Sterrenkerst tafel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Productcategorieën
Close Winkelwagen
Close Verlanglijst
Close
Categorieën

Maandelijks proberen we een nieuwsbrief te sturen met de laatste aanbiedingen, Nieuwste garen en stoffen, nieuwste blog berichten en andere leuke dingen.

Meld je snel aan via onderstaand formulier

Kerstartikelen met Op = Op aanbiedingen

De kerst komt er weer aan, bekijk onze pagina met Kerst artikelen met leuk Wol en Stof.

Ook hebben we een aantal OP=OP Sokkenwol garen van Regia in leuke kerstkleuren!!1