Herroepingsrecht / afkoelinsperiode
Bij iedere aankoop van producten bij ‘t Langbroekertje heeft u de mogelijkheid om de overeenkomst zonder opgave van redenen te ontbinden gedurende 14 dagen, de zogenaamde “afkoelingsperiode”.

Deze bedenktijd gaat in op de dag na ontvangst van het product. Dit is wettelijk geregeld in de wet “kopen op afstand” ter bescherming van de consument.

Wilt u de koop ontbinden?
U kunt de koop ontbinden door per e-mail of telefonisch contact op te nemen met ‘t Langbroekertje waarbij u aangeeft gebruik te willen maken van uw herroepingsrecht.
U dient het product vervolgens in de originele verpakking, inclusief alle toebehoren en de originele aankoopbon te retourneren. De producten dienen ongebruikt en onbeschadigd te zijn. Het product mag u slechts in die mate uitpakken of gebruiken om te beoordelen of u het product wenst te behouden.

Na ontvangst van de retourzending zal ‘t Langbroekertje het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk, doch binnen 30 dagen, overmaken op uw bank- of girorekening.

Kosten retourzending
De kosten en het risico voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening.
Zo spoedig mogelijk, doch uiterlijk binnen 30 dagen na de retourontvangst van uw producten wordt het aankoop bedrag, verrekend met eventuele door ons gemaakte verzendkosten voor de retourzending, overgemaakt op uw bank- of girorekening.

Uitsluitingen herroepingsrecht
Het herroepingsrecht geldt niet voor producten die voor u op maat zijn gemaakt, zoals bijvoorbeeld stoffen die per (halve) meter verkocht worden. Of producten die op uw verzoek voor u zijn besteld, tenzij van tevoren anders is afgesproken.

Winkelwagen
Verlanglijst
Compare Products (0 Products)
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Compare Product
Categorieën

Maandelijks proberen we een nieuwsbrief te sturen met de laatste aanbiedingen, Nieuwste garen en stoffen, nieuwste blog berichten en andere leuke dingen.

Meld je snel aan via onderstaand formulier