Tweed Stripes Soqs

Tweed Stripes Soqs

Wie wordt er niet vrolijk van gestreepte sokken? Durable Soqs Tweed maakt deze gestreepte sokken helemaal vrolijk, doordat in dit garen spikkeltjes in andere kleuren verwerkt zijn. Combineer de Soqs Tweed met de Soqs Uni voor nog meer combinaties voor je streepjessokken.

Tweed is altijd een goed idee, het tweed-effect geeft een tijdloze look. Het mooie Durable Soqs is nu ook verkrijgbaar als Tweed variant. Soqs Tweed is een menging van superwash wol, polyamide en een klein aandeel viscose. Het aandeel viscose zijn de kleine stukjes garen in contrasterende kleuren wat voor het tweed-effect zorgt. Het speciale effect maakt dat het garen prachtig is voor bijvoorbeeld stoere knuffels, fair isle projecten of speelse sokken.

Het garen is prima te combineren met de kleuren van Soqs voor nog meer combinatiemogelijkheden. Een bol van 50 gram bevat 210 meter en het advies voor de naalddikte is 2,5 – 3 mm. Twee bollen zijn voldoende voor een paar sokken, of combineer de verschillende kleuren. Dit sterke garen is op vele manieren toepasbaar. 

Garen
Durable Soqs, 75% wol & 25% polyamide, 50g/210m
Kleur A: 2157 Cadmium Green, 2 (2, 2, 2, 2) bollen

Durable Soqs Tweed, 72% superwash wol & 25% polyamide & 3% viscose, 50g/210m
Kleur B: 424 Saxton Green, 1 (1, 1, 1, 2) bol(len)

Let op: Het aantal bollen is gebaseerd op de maten gegeven bij de omvang van de enkel en een voetlengte van 25.8cm (maat 40/41). Voor grotere voetlengtes (maat 41/42 en hoger) adviseren we om van beide kleuren 1 bol extra te nemen, zodat je zeker genoeg garen hebt voor de sokken.

Sokkenwol

We hebben onze Wol & Garen veelal tags meegegeven zodat het makkelijker filteren is, maar ook om overzichtelijke pagina’s te maken.

Op onderstaande pagina kun je ons volledige aanbod aan sokkenwol vinden.

Oranje / Nederland Muts
Brei- en haakpatronen voor jongetjes

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Productcategorieën
Close Winkelwagen
Close Verlanglijst
Close
Categorieën

Maandelijks proberen we een nieuwsbrief te sturen met de laatste aanbiedingen, Nieuwste garen en stoffen, nieuwste blog berichten en andere leuke dingen.

Meld je snel aan via onderstaand formulier

Kerstartikelen met Op = Op aanbiedingen

De kerst komt er weer aan, bekijk onze pagina met Kerst artikelen met leuk Wol en Stof.

Ook hebben we een aantal OP=OP Sokkenwol garen van Regia in leuke kerstkleuren!!1