Flowerland bloemensjaal ontworpen door @attysloveforcrochet

De Flowerland bloemensjaal voor als je van gehaakte bloemen en sjaals houdt, dan is deze Flowerland sjaal van @attysloveforcrochet iets voor jou! Kies je favoriete Katia Capri kleuren en speel met verschillende kleurencombinaties. Geniet van de herhalende motieven die eenvoudig en snel te maken zijn. Haak zoveel bloemen als je wilt tot je de gewenste maat hebt bereikt. Haak vervolgens de bloemen aan elkaar in de vorm van een driehoekige omslagdoek. Voeg ten slotte wat franjes toe voor een finishing touch. Tip: deze bloemensjaal is ook leuk als cadeau voor Moederdag!

Flowerland gehaakte bloemensjaal haakpatroon door attysloveforcrochet

Gehaakte bloemensjaal

Na het succes van Atty’s Floral sjaal in Katia’s Fair Cotton Crochet magazine, is ze terug met een nieuw Flowerland haakpatroon. Als je van eenvoudige projecten houdt met bloemmotieven, raden we deze gehaakte bloemensjaal aan. Haak eenvoudige bloemen tijdens het kijken van een film, in de trein, of gezellig samen met je familie. Misschien begin je met deze sjaal en eindig je met een geweldige bloemendeken! Of een leuke zomerse top of jurk?

Flowerland gehaakte bloemensjaal haakpatroon door attysloveforcrochet

Flowerland Sjaal van Atty

Hi! Mijn naam is Atty en ik deel met jullie de Flowerland sjaal. Deze gehaakte bloemensjaal is gemaakt met nieuwe kleuren van Katia Capri. Mijn oma leerde me haken toen ik 8 jaar oud was. Toen mijn eerste dochter geboren werd, haakte ik veel dingen voor haar: mutsen, vesten, poncho’s, handschoentjes en tassen. Ik leerde mezelf moeilijke technieken en besteedde uren aan het uitvogelen hoe ik granny square vierkanten mooi aan elkaar kon haken. Op een gegeven moment begon ik mijn werk online te delen om anderen te inspireren. Ik begon een blog met gratis patronen en stap-voor-stap tutorials. Tegenwoordig ben ik de hele dag omringd door garen en er gaat geen dag voorbij zonder te haken.

Flowerland gehaakte bloemensjaal haakpatroon door attysloveforcrochet
Inspiratieblog; Kuiken Hannah
Durable Market Bag

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Productcategorieën
Close Winkelwagen
Close Verlanglijst
Close
Categorieën

Maandelijks proberen we een nieuwsbrief te sturen met de laatste aanbiedingen, Nieuwste garen en stoffen, nieuwste blog berichten en andere leuke dingen.

Meld je snel aan via onderstaand formulier

Kerstartikelen met Op = Op aanbiedingen

De kerst komt er weer aan, bekijk onze pagina met Kerst artikelen met leuk Wol en Stof.

Ook hebben we een aantal OP=OP Sokkenwol garen van Regia in leuke kerstkleuren!!1