miramare sokken

Miramare Sokken

Deze heerlijke zachte sokken zijn gemaakt met Regia Premium Cashmere. Het ontwerp is geïnspireerd op het kasteel van Miramare, liggend op een rotsachtige klif aan de Adriatische Zee. De ronde bogen van witte kalksteen op de façade van het kasteel, maar ook de golven, die oprijzen voordat ze op het strand onder het kasteel neerstorten, hebben hun naam aan deze sokken gegeven. De 16-steken-herhaling tot aan het been vereist concentratie, maar wie de uitdaging aangaat, wordt beloond met veel Italiaanse flair.

Regia Cashmere Sokkengaren

Regia Cashmere is extreem fijn en zacht – een fijnheid die je kunt voelen. Het is uniek dankzij zijn uitstekende thermische isolatie en vocht absorberende eigenschappen, evenals zijn vermogen om vuil af te voeren en geuren te blokkeren. Je voeten voelen heerlijk aan in deze sokken en accessoires zoals mutsen en sjaals zijn leuk om te breien.

miramare-sokken
Sokkenwol
Geblokte trui met losse ketting steek Katia Azteca en Katia Merino Aran

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Close
Productcategorieën
Close Winkelwagen
Close Verlanglijst
Close
Categorieën

Maandelijks proberen we een nieuwsbrief te sturen met de laatste aanbiedingen, Nieuwste garen en stoffen, nieuwste blog berichten en andere leuke dingen.

Meld je snel aan via onderstaand formulier

Kerstartikelen met Op = Op aanbiedingen

De kerst komt er weer aan, bekijk onze pagina met Kerst artikelen met leuk Wol en Stof.

Ook hebben we een aantal OP=OP Sokkenwol garen van Regia in leuke kerstkleuren!!1